Scenen invaderas i mellanakt med svenskt tema

I förmiddags var Petra Mede sen vid nedräkningen eller tekniken för snabb. Då hann hon nämligen bara räkna ned från… ett. Nu ikväll fick hon räkna ner ända från 10 men då var det tvärtom – antingen var Petra för snabb eller tekniken för sakta.

Nedräkningen betyder också att nu är det dags för nästa mellanakt. den inleds med ett videoklipp om Sverige, ett klipp som inte är alltför rosande och roligt för oss i Sverige. Då är mellanakten sm Petra sjunger medan landskap, fotbollsstjärnor, pappor med barnvagnar, dansade köttbullar, dalahäst med mera invaderar scenen. samt Carola sopm inte ens hinner sjunga en refräng på ”Captured by a livestorm”. Här ska ni lyssna på texten som är väldigt rolig och undefundig.

Petra Mede i svensk utstyrsel
Inga barn skadades i mellanakten men begreppet pappaledig kan ha fått sig ett lyft.

 

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *