Yohio: Det är sjukt…

Trots att vi nu är inne i juni har inte Yohio kunnat släppa sitt deltagande i Melodifestivalen helt. Det är fortfarande stressigt för den unga sångaren från Sundsvall som inte tycker att det lagt sig än.
– Jag är nånstans mitt emellan nu och har ju fortfarande största målgruppen från Melodifestivalen. Jag har ju varit nu i 32 städer hittills. Det har varit fyllt på varje ställe, som såna här ställen fyllda med folk, säger Yohio och tittar mot den lilla skaran nyfikna som samlats framför scenen för att spana in dagens samlade Allsångsgäster och ändå är ganska högljudda.

I flera av städerna slog han dessutom rekord och tycker själv att det är jättekul men samtidigt sjukt.
– Jag tror inte jag kan få in det i hjärnan att jag börjar slå rekord eller att jag låg etta på albumlistan till exempel när albumet släpptes.

Det som fyller Yohios kalender denna sommar är förutom diverse spelningar massor av repetitioner inför höstturnén som han sparkar igång i september sedan.
– Egentligen har jag spelningar varje vecka till oktober egentligen från augusti, konstaterar han.

Samtidigt som han inte vet hur han ska hinna med sig själv påpekar sångaren att det här är hans livsstil så det är lugnt. När han ändå är ledig väljer han helst soffan hemma.
– Jag tycker om ta det lugnt när jag väl är ledig och orkar ej åka iväg igen. Det det enda jag gör är att åka iväg till andra städer. Då skulle det vara att åka till någon storstad eller Japan i så fall, det är semestern jag ha

Framträdandet i Allsångens program två blickar han framåt mot och säger att det är ett familjeprogram som börjar bli vanligt i familjesammanhang så det kommer nog bli fullt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.