Helen Sjöholm: Det var magiskt

Helen Sjöholm, en av Håkan Hellströms gäster, har faktiskt deltagit fler gånger än Hellström. I och med gårdagens deltagande har Helen nu varit med minst nio gånger sedan 1999. Hennes första kommentar efteråt:
– Det var en magisk kväll!

Helen som är väldigt nöjd med kvällen och med att ha fått förfrågan av Håkan Hellström att sjunga med honom har annars varit barnledig i cirka 1,5 år med sina tvillingar som kom i början på förra året. Under denna tid har hon tagit det ganska lugnt, åtminstone vad gäller jobb.
– Jag har gjort ett fåtal konserter men det har ändå varit ganska fullt upp eftersom det var två stycken som kom.

Helen längtar efter att börja jobba igen. och kommer inte behöva vänta länge innan det blir turnérande. Den 18 juli startar BAO sin mindre turné med en spelning i Göteborg och som passande nog avslutas den 27 juli på just Skansen men då heter scenen Galejan. Efter det väntas turnérande med ett helt annat gäng.
– Sen ska jag ut i turnébussen med Jojje Wadenius och Martin Östergren med flera. Vi är ett helt gäng som ska ut på konserter runtom i Sverige så det blir lite turnerande under hösten.

Helen tycker att både allsången och platsen (Skansen) är speciell. Hon har dessutom i och med sina många olika deltaganden genom åren lite av vad man skulle kunna säga veteranstatus i programmet.
– Jag har varit här ganska många gånger med BAO, jag har varit här själv och med andra musikergäng. Jag har ju sett det från olika håll både med Lasse och Måns men det är något väldigt speciellt med den här publiken. Det finns en inbyggd magi på något sätt. Men det här var extra, det här var jättetrevligt, tillägger hon angående kvällen med Hellström.

Behöver Sverige allsång?
– Absolut! Jag tror det finns ett generationsöverskridande som är fantastiskt skönt. Alla som är med och sitter där ute har hur skönt som helst. Jag gillar det.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *