Heartbreak hotel gav Yohio en karriär i Sverige

Yohio

Yohio var förra årets populäraste artist med största andelen av folkets röster i finalen. Som bonus fick han ett rejält uppsving i karriären. Att då ställa upp igen kan vara riskabelt. Det är inte alla som vågar sig på det, men Yohio tar den chansen med hjärtat. I år heter bidraget To the end signerad bland annat Andreas Johnson. En pampig och storslagen låt ganska olikt Heartbreak hotel.
– Vågar och vågar, jag vet inte. Alltså för mig spelar det inte så stor roll hur det går i år men jag tycker att det är en rolig cirkus att vara med i. Självklart det tar mycket tid men det är ändå roligt. Det är kul att träffa nya människor, nya artister och gamla ansikten också.
Vad har ditt deltagande senast med Heartbreak hotel gett dig?
– Det har gett mig en karriär i Sverige kan man säga, som jag inte hade förut och sen att, jag vet inte. Det ska bli roligt för folket och se igen kanske, på ett annat sätt.
Carola blev tvåa 1990 och återkom året därpå för att vinna allt. Tänker du göra en ”Carola”?
– Att göra en Carola… säger Yohio och skrattar. Vi får väl se hur det går, jag vet inte riktigt, jag vet inte alla artister som är med heller. Jag vet inget mer än er, de är så hemliga av sig de där.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *