Krånglig vägbeskrivning till hotellrum och småmingel på artisthotellet

Installerad i Malmö. Efter att mitt och SVT:s kamerakillars tåg, (Steadycamkillen Dragan och kranfotografen Tokke med flera) och rullat in på centralstationen, väntade en väldigt trevlig överraskning i form av ett hotellrum med gott om plats för en mindre efterfest om man skulle vilja, samt två garderober. Trevligt men riktigt så mycket kläder togs inte med…

Därefter bar stegen mot artisthotellet för ett möte med en avslappnad Alvaro Estrella som föredrar att hålla sig inomhus i detta kyliga, vintriga Malmö. Elisa har också visat upp sig här i lobbyn och hennes kontakt Helene fick världens mest invecklade beskrivning för att komma upp till angivet rum där både hissar, trappor och väderstreck nämndes. Förhoppningsvis hittade hon rätt sedan.

Ett hotellrum som duger gott, får man väl säga.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *