Mahan Moin verkar trygg

Mahan Moin har efter ett antal minuters soundcheck och genomgång av numret på allvar påbörjat sin reptid. De läckra höj- och sänkbara skärmarna visar stämningsfulla mjuka moln men den mittersta skärmen har ersatts av en metallställning med orange tyg. Mahan inleder ensam men får väldigt snart sällskap av två manliga dansare och kort därefter av ytterligare tre dansare. Det är allt. Matilda Lindell i huskören står off stage och sjunger.

Ljussättningen består av såväl gula spottar som skjuter uppåt längs hela bakre scenen och vita strålkastare från taket som korsar. Mahans ser väldigt säker och trygg ut. Dansen består av både höftrörelser, mycket armar och en inbjudan till den kommande publiken att ”get up” i refrängen. Allt medan dansarna rör sig runt henne. Fläktar blåser liv i både hår, klänning och tyger mot slutet. I avslutningsposen går samtliga ihop i en grupp och sträcker varsin arm mot taket.

Mahan Moin

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.