Elisas Casanova fick tillbaka känslan efter första svag genomkörning

Det här numret, Casanova, skulle säkert Maria Montazami gilla. Elisas korta dress/klänning består nämligen av fransar på underdelen. Denna glada låt ger mig dock inte några wow-känslor under första genomkörningen, trots ivrig spektakulär dans av Elisas sex uppkädda casanovor som dansar runt henne och en pigg sångerska. I pausen mellan första och andra genomkörningen repas det på lyftet av dansaren. Sen är de igång igen. Det låter starkare och bättre de andra gångerna och den där känslan att Elisa kan klara sig bra i denna fältets enda riktiga schlagerlåt kryper fram igen. Omöjligt att somna efter denna. Härligt där Elisa!

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *