Helena Paparizou är fortsatt stark med bildskönt nummer

Helena Paparizou var stark redan igår. Hon är fortsatt stark idag under klädrepet. Att scenen badar i gult ljus under en stor del av hennes nummer gör sig väldigt snyggt i bild. Klänningen som vi inte fick se igår är mycket riktigt svart och riktigt läcker. Det är heltäckande tyg upptill och tunt genomskinligt nedtill med broderier. Skorna med sina höga klackar ger en gnutta färgklick då skosulan och baksidan på klacken är röd.

Helena hade några småproblem med kameror under repet och får några utpekade av koreografen Maria inför den avslutande genomkörningen. varning också för blicken som är farlig när hon bestämt sjunger genom rutan att hon kommer att överleva. den blicken är farlig. Speciellt för hennes konkurrenter.

Liten rättelse, hennes egna koreograf Chali Jennings är tydligen amerikansk, inte grekisk som först trott.

Efter försgta genomkörningen då Helena bedyrat för oss att hon kommer överleva och de sista itonerna dött ut hördes studiomannen röst:

– Ja det gör du säkert.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *