Linus bildspråk funkar först inte i rutan

Linus Svenning, som går in till Flipsydes Happy birthday, gör sin Bröder på ett väldigt känslomässigt sätt. Stundtals såg det ut som att han led av minnen och kamerorna fångar han upp bra. Det enda dåliga med numret är att det är väldigt snyggt live scenografiskt men det faller bort i rutan. Framför allt slutet där texten ”Jag saknar dig” och årtalen brodern levde som inte kommer med i bild.

Väldigt effektfullt med ljuset som ”exploderar” på scenen när tonartshöjningen kommer och Linus hunnit på scenen. Hans pipa går heller inte att klaga på. Bildmässigt ändrades också kameravinklarna så att numret blev tv-mässigt mycket bättre.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *