Nej Sylvester, jag bugar mig inte riktigt än för bygdens son

Sylvester ”Sylle” Schlager, ursäkta, Schleger… Hur som helst, han är säker där uppe på scenen. Igår fanns två val: svart-vit kavaj eller röd-svart. Efter en handuppräckning då vann den rödsvarta. Det är också denna kavaj som nu hänger på Sylvesters axlar när han äntrar catwalken i tonerna till Jacqueline Taiebs Heures Du Matin. En låt från 1967.

Jag bugar mig inte för bygdens son riktigt än men måste erkänna att numret är snyggt och blir så även i bild. När gitarristen Christine Owman lutar sig mot Sylvester passar det dock väldigt bra med att Sylvester avslutar sången med ett sista ”buga dig för bygdens son”. Sylvester sjunger också bra under klädrepet.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *