Snyggt men tveksamt om Ellen fångar kamerorna

Ellen sjunger förvisso oerhört vackert och står där i sin svarta klänning och sjunger Songbird. Rörelserna är små förutom när stativet försvinner, då blir hon lite mer friare och kan göra lite yvigare gester som förstärker sången i hennes redan tonsäkra röst. Jag fastnar fortfarnade inte för låten själv men det finns andra här som tycker att det är fullkomligt fantastiskt. Bland annat hennes ”hejarklack” i form av några klasskompisar som jublar som om de vore 30 personer här bakom oss, så fort musiken tystnat. De går årskursen under henne och fick inte själva vara med i ESC häri maj. men att se sen skolkompis det går ju!

Det är också svårt att veta om hon fixar att ta kamerorna eller ej då det är en hel del kameraåkningar bildmässigt samtidigt som Ellen inte tycks kunna fånga kamerorna med sin blick ordentligt.

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *