Svettigt för Alvaro

Alvaro som är näst ut att repa igenom sin Bedroom passar bra i sina blå byxor, vit skjorta och kavaj. Av såväl dans som sång och kameravinkar sitter det mesta. Det ser särskilt snyggt ut på skärmarna när han står på plexikuben och strålkastarna far runt medan man ser scenen i vid bild. Av hans dans att döma så ser han ut att kunna moonwalka även om det kanske är liiite våghalsigt på en plexikub. Apropå moonwak och entrémusik så har Alvaro valt ”Don’t Stop ´Til You Get Enough” med Michael Jackson.

Det verkar lite svettigt dock för när det  blir en kortare paus åker kavajen av, på scenen. Inget annat rum. Han ser också lite svettig ut på närbilderna mot slutet av den andra genomkörningen. Ändå åker kavajen på igen till hans avslutande sång (och dansnummer).

Detta är en katschig låt som gör sig bra i rutan och Alvaro för fram låtens budskap på ett härligt sätt, med bland anant leenden och tajmade rörelser. Jag tror faktiskt inte att han tappat ett ord någon gång under repen trots alla ord som ska petas in.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *