Beslutsam Ellen vägrade hjälp vid champagneuppkorkande

Några av artisterna hade redan anlänt till festplatsen när vi, ett litet gäng, tagit oss från arenan till kalasets brottsplats. Anders Janson dök upp en stund efter 23 och ställde sig snällt att posera när han tagit sig uppför trappan till övervåningen men ljuset där var väldigt rött och dunkelt. Närmare 23.30 blev det fart. Då anlände Yohio och ett koppel av människor gick bakom honom samtidigt som flera snabbt smet in till hans bord för att tillsammans med sitt band från scenen korka upp hela två champagneflaskor. När de var klara med det och en stor del av innehållet hamnat överallt utom i glasen hälldes resterande upp i glas och det skålades.

Ellen ville förstås inte vara sämre men hade vissa problem med att få korka upp sin. Efter tredje försöket och ett smått frustrerande utrop om att det inte går att få upp flaskan skulle en ur hennes team vara snäll och hjälpa till. Detta vägrade emellertid Ellen gå med på – HON skulle göra det själv. Till slut lyckades hon och ”målade” i luften med champagnen till både hennes och alla andras förtjusning

Filmklipp – Ellen firar finalplatsen på efterfesten

Ellen och Yohio firar tillsammans

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *