3 minuters hårdrockskonsert med Little great things

Nu blir det små stora saker. Eller ja, Little great things äntrar scenen. Med sin gröna laser som far i kors ganska omgående förvandlar de Sannas disco till en hårdrockskonsert. Lasern släcks när de kommit några rader in i sången och byts ut mot smått irriterande men effektfulla spotlights i grönt och ljusblått. Om de håller igen så måste deras nästa växel ligga väldigt nära den nuvarande. Charlie Grönvall på sång och gitarr samt Cristoffer Wernquist på bas hoppar runt och byter bland annat plats med varann. de övriga sitter rätt fast vid sina positioner vid trummor och keybord/flygel men rockar på bra ändå. Tufft, ja. Hur väl de lyckas ta sig genom rutan däremot återstår att se senare.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *