Gåshudsvarning på strålande Sanna

igår var det lite allergiskt över Sanna Nielsens bidrag Undo. Särskilt när hon sjunger sina utdragna ”undon”. Nu klev hon in på scenen och ställde sig i en ring av glasprismor som hissats ned från taket. Jättesnyggt men inte särskilt förvånande egentligen. Hon blir alltså inburad igen fast på ett helt annat sätt. Glasprismorna hissas nämligen upp vid andra versen och tolv starka lampor placerade  i en ring omger nu sångerskan som fortsätter sjunga med stark säker röst. Ljudet är verkligen skarpt. Mot slutet tänds en slags stark discokula högt upp i taket och förvandlar hela Cloettas innandöme till ett enda stort disco. Lite magiskt faktiskt.

Kombinationen hennes fenomenala röst och den ursnygga showen som känns som gjord för just tv-rutan gör säkerligen henne väldigt farlig. Det är gåshudsrisk och min allergi har försvunnit.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *