Lådor i förvandling när JEM äntrar scenen

Vi börjari humorns tecken där studiomannen förklarar att de och JEM väntade in alla media med mera drog så musiken igång. De tre medlemmarna Jeremie, Elli och Mergime i JEM står framför varsin låda med varsin spotlight som lyser mot just de. Den eller de lådor som lyser rött visar vilken det är som sjunger just för tillfället så det blir väldigt mycket tända-släcka under första versen. När refrängen går igång tänds fler spotlights och medan de möts mitt på scenen lyser scenen upp i rött och vitt.

De tre lådorna förvandlas sedan till tre stereoapparater genom att läggas ned och under den tiden står de med ryggen mot publiken för att ge roddarna en viss tid att möblera om. När det är klart bestigs dessa lådor. Fräckt nummer scenmässigt.

JEM

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *