Manda ser ganska trygg ut i enkelt nummer

Manda ser liten ut där längst fram på scenen där hon står i sina svartvita kläder och sjunger medan violinisterna står på plattformar, fastknäppta i pjäxor som dols av något slags vit lång dress som täcker allt och får dessa tre att se ut att ha väldigt långa ben. Kören har förpassats till bakom scenen och syns inte alls. Mandas stativ lyser i rosa liksom kanten på scenens delar. Spotlighsen går däremot i vitt och rosa. Bakgrunden har likande färgkombination. Mitt i låten hissas skärmarna upp och visar snurrande mönster. Såväl violinisterna som Manda böjar sig åt olika håll, mestadels violinisterna. Vid tonartshöjningen blixtrar det till mer och manda lägger sångmässigt i en aningen högre ton. tjusigt enkelt nummer där Manda ser rätt så trygg ut. Låten har växt och blivit starkare sedan gårdagens uppspelning.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *