All in på 50- och 60-talet för Refreshments

Med scenkläderna på blir Refreshments en glad färgklick direkt efter JEM:s inte fullt lika färgglada nummer. Killarna som trivs bra och tycker att det är jätteroligt att att vara på plats förklarade igår tanken bakom numret.

– Vi har spånat lite vad som skulle ingå. Tanken från början var ju litegrann som amerikanska södern i och m ed att det är amerikansk musik. Så det här med bilen och kostymerna är lite amerikanskt 50- och 60-tal. Det har varit grundstommen i tanken.

Det här har de lyckats rätt bra med även om landskapet som sveper förbi kunde varit lite roligare. Varför inte någon gammal stadsdel i så fall i USA? Däremot var jag inte förberedd på att få se en rosaklädd kör. Än mindre beredd på att få samtliga att komma fram i knäkorta svarta klänningar under de små rosa sockersöta jackorna. Vid ett antal ögonkast på storbildsskärmaran såg det bra ut där och killarna som sjungit ihop sedan 1989 eller så ger intryck av att vara hur coola som helst där de gör sin grej. Samtliga på scenen såg också ut att ha roligt.

Kören som backar upp Refreshments, med Britta i mitten

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *