Manda: ”Folk får gärna snacka…”

Manda

av veckans debutanter på Melodifestivalscenen är Manda. Hon går ut som nummer tre med sin låt Glow, skriven av Charlie Mason, Joy Deb, Linnea Deb och Melanie Wehbe. Sångerskan gillar att befinna sig här.
– Det är roligt, man är i sin egna värld. Jag kan inte fatta jag är här liksom. Jag tror jag fattar det först dagen efter sändningen eller så.

Klänningen som vid uppvisandet under repet såg ut mer åt snöbollshållet ombads hon beskriva hur den kommer se ut på henne sedan. Hon gav ett lite hemlighetsfullt svar.
– Jadu, den är väldigt speciell kan man säga. Den syns väldigt mycket. Jag gillar att experimentera ganska mycket just med kläder och outfits. Folk får gärna snacka ”vad är det hon har på sig”. Det är lite kul.

Manda tror att det som gör hon och låten Glow speciell i veckans startfält är att den har en bred målgrupp och att numret är väldigt annorlunda och avskalat. Förhoppningen är att det kommer gå hem. Om de långa pimpade naglarna kommer hjälpa henne vet hon ej.
– Men de kommer ju absolut synas. Vem vet, för de som tycker om naglar kanske, säger hon och skrattar.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *