Metall och svart när Pink pistols drar på sig scenkäderna

Pink Pistols har inte direkt veckans finaste scenbekläder. För att matcha deras hjärtan som hänger ned från taket bär de också svart. Samtliga är dock olika med såväl någon slags metallutstyrsel till klänning som överdel som visar ganska så mycket. Tuffa kläder men kommer förmodligen inte alla fall 90-åriga Selma i smaken som väldigt gärna vill hålla för ögonen på sitt 4-åriga barnbarn. Koreografin och sången är det däremot inget fel på. Den sitter som den ska, för det mesta. Det verkar vara en del kameror som är deras problem just nu. Tycker just nu att Pink pistols vidare framtid i tävlingen känns oviss. Särskilt i detta startfält.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *