Stenmarck provar jackor

Martin Stenmarck som valt Toploaders ”Dancing in the moon light” till sin ingångsmusik hade scenkläderna på sig redan igår. Vilket anades när inga kläder visades upp på galge. Det blir en rökare även här. Martin har alltså rökmaskinen bakom sig som stundvis omringar honom i en lättare rök. Vad som är nytt är att jackan bytts ut, åtminstone under några av genomkörningarna. Idag bär han bland annat en röd skinnjacka som matchar de skotskrutiga byxorna. Som den vana duktiga musiker han är sitter rösten säkert där. Detta nummer enkla nummer är riktigt läckert när man tittar på storbildsskärmarna och minst lika snyggt inne i arenan. Skulle redan nu vilja tippa denna till final direkt eller andra chansen.

En annan sak de lagt till för övrigt är att han tar av sig hatten och släpper den till golvet.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *