Martin Stenmarck: Man blir lite överhet

Martin Stenmarck som var sist ut på genrepet innan JEM fick sjunga om tycker att det kändes bra och avslöjar samtidigt att han är väldigt noggrann.
– Jag är petig och jobbar in i det sista så att jag repade fortfarande. Jag var lite för häftigt på vissa ställen men det är så skönt när det kommer publik. Man blir lite överhet så det är bra att man får genomdrag med publik innan.

Du har testat både röd och svart jacka, ikväll blev det svart.
– Ja men jag kände att jag var bara tvungen att testa så att, jag kör en vända får vi ta en bild på skärmen.

Nu vann till slut den svarta jackan den kampen. Hatten har det också funnits lite funderingar kring under veckan för honom.
– Jag testade lite olika och vill ju gärna ha hatt när jag går in. Det blir så snyggt mot ljuset. Sen vill jag inte ha hatt hela tiden så det gäller bara att bestämma när jag ska göra mig av med hatten.

Vad som gör Martin och hans nummer speciellt i det här startfältet gavs inget tydligt svar på. Istället kom en kortare summering av hela startfältet.
– Vad som får mig att sticka ut. Jag tycker på riktigt att det är väldigt jämt startfält för vi alla har så starka grejer man vill förmedla och gör sitt nummer så pass bra så det känns ej som att något är slätstruket Det tycker jag är kul. Jag tycker att jag är så speciell för att jag har… i mitt tycke bästa låten. Men det måste alla tycka. Annars har vi inget här o göra, konstaterar han med ett skönt skratt.

Vad gör då sångaren 10 minuter innan direktsändningen drar igång ikväll?
– Vad jag gör då, då får man ju stå och vänta bakom scen vilket är det värsta jag vet. Då kommer jag stå där och vara halvtjurig först för att jag måste stå och stampa men strax innan mina in-ears kommer på plats kommer jag nog att blunda lite, tänka på något vackert och sen gå upp.

Vad som sker om han vinner har han något sånär klart för sig.
– Jag testade lite idag. Såg du ej genrepet? Säger han med ett skratt och fortsätter… jaja, jag var tvungen. Nåt sånt där kanske det blir. (notering: Vid genrepet höll han handen för ansiktet i väntan på att höra sitt namn.)

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *