Dr. Alban & Jessica Folcker förlitar sig på mankraft före teknik

Dr. Alban och Jessica Folcker har tagit med sig fyra dansare in och ett tvådelat podie vars enda avsikt är att föras ihop mot slutet. De båda börjar nämligen på varsin del medan dansarna rör sig på bland annat ett led bakom. Kanterna på podierna täcks av en radda led-lampor. Ljussättningen i regnbågens alla färger där spottarna far fram och tillbaka gör helt klart att detta nummer kommer sticka ut bland de andra. Man blir glad av det.

Koreografin består av höftrörelser, hopp och mycket armar. Mot slutet delar dansarna upp sig på Dr. Alban och Jessica Folcker för att med gemensamma krafter knuffa ihop deras podie till ett. de vågar tydligen inte förlita sig på tekniken. Å andra sidan kanske det är bra, se bara på hur det gick på repetitionen 2003 när Jan Johansen och Pernilla Wahlgrens radiostyrda ståplattor åkte allt annat än rätt alla gånger.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *