Otroligt vackert av CajsaStina men konfettin hittade inte hem

CajsaStina Åkerström har intagit pucken. Hon gör hela ”En enkel sång” därifrån. Igår målades en bild upp av cajsaStina och en gitarr. Så blev inte fallet då det bara är CajsaStina och ingen/inget mer. Hon har dock norpat Sannas strålkastare och ställs de runt sig. Det är jättevackert på skärmen. Enkelt avskalat nummer och små rörelser av sångerskan som står vid mikrofonstativet. Det är mycket närbilder samt planeter och en måne som omväxlande målas upp. CajsaStina sjunger väldigt säkert och rent, lite till så kan man börja prata gåshud men det är inte riktigt där.

Den där konfettin får de dock jobba lite på. Den föll visserligen från rätt ställe men landade definitivt inte där den skulle utan cirka 1,5 meter ifrån pucken. För att citera studiomannen såg det ut som att en ”passadvind” fick konfettin att ramla över oss istället.

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *