Väldigt enkelt och avskalat med möjlig otur i utgångsläge för Shirley

När det blir dags för Shirley Clamp att gå upp på scenen är det med viss spänning och nyfikenhet från mångas sida. Hur kommer hon att framföra numret? Det visar sig vara väldigt enkelt, och extremt avskalat. Shirley står mitt på scenen, sjunger och rör sig med små rörelser. Ljuskäglor ger rök bakom henne medan spotlighten växlar från först vitt till senare blått och därefter gult. Visst, det är ett snyggt nummer och den rutinerade Shirley sjunger rent trots några små hostövningar mellan genomkörningarna. Nu ska det iofs komma konfetti också.

Tyvärr har hon nog en stor nackdel av att gå ut veckan efter Sanna Nielsen för man blir inte berörd på samma sätt, det saknas något. Numret är kanske för enkelt för att många av de som gillade förra veckans ballad inte lockas av detta trots att det gör sig jäkligt bra på storbildskärmen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *