Around the world växer och växer

Vi har kommit fram till Dr.Albans och Jessicas färgklick. Inledningsvis är såväl scenografi som ljussättning vit men när dansarna springer upp på scenen i refrängen kommer färgexplosionen. Det är färg överallt, på ljussättningen, på bakgrunden samt på dansarna. Mitt i alla detta sticker Jessica och tandläkaren ut  genom att vara helt vitklädda, måhända en andningspaus mitt i all färg.  Jessica ser mer taggad ut än Dr. Alban. De fyra dansarna har varsina flaggor från ”Around the world” på ryggen. Det är Sverige, Brasilien, Makedonien och Storbritannien. Det viftas  även med färgglada tyger. Andra genomsjungningen plockar Sabina upp tyget. Alla håller minen tills musiken tystnat. Då viker sig dansarna av skratt och Sabina får frågan vad hon gör egentligen. Sista gången lämnas tygstyckena på golvet, samtliga.

Väldigt tjusigt glatt nummer där dansarna som representerar olika länder med sina flaggor hjälps åt att förena (skjuta ihop) världen till en. Hallelujah! kan bli väldigt farlig.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *