Betydligt snyggare idag i Zias Yes we can

Klädrepet började inte bra för Oscar Zia. Det är lite svårt att höra hans röst i arenan när mikrofonens ljud inte är pådraget. Dessutom visade det sig att kören inte fanns på plats när de skulle. Med det fixat kunde det avbrutna repet startas om.

Det ser mycket bättre ut idag, de är mer synkade med skärmarna. kameravinklarna sitter däremot inte lika bra så Mari har en längre genomgång med honom om var han ska titta när. Det hojtas även på koreografen Mari innan de drar igång musiken på nytt.

Efter sista genomkörningen kan konstateteras att det börjar se och låta riktigt bra ut. Nu undrar jag bara var Kempe kommer hålla till ikväll när hans namn nämns som låtskrivare. Den troligaste tippningen är att han redan är bakom scenen om de nu inte vill ha en flåsande körmedlem.

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *