Omöjlig olyckskedja, sportmusikal och hedrande av Alice Babs i kvällens genrep

Innan genrepet drog igång på allvar denna kväll förinspelades när Anders och Nour går på catwalken. Detta för att de tydligen kommer att ”byta” kläder med varandra. Det gjorde att replikerna som drogs av programledarduon troligen kommer vara roligare och mer effektiva under direktsändningen.

Överlag ikväll var publiken ganska tystlåtna även om de förstås gav artisterna viss respons. Den som det skreks högst för var Oscar Zia. Samtliga artister levererade bra eller bättre än bra. Det skämtas en del om låtskrivarna, bland annat att Fredrik Kempe som är med för tredje veckan i rad kan hyra ut sin lya och ha green room som bed room. Småmysigt kul. Mycket riktigt så i CajsaStinas nummer för övrigt blir effekten av alla mobiler som lyser som ett hav runt henne väldigt väldigt vackert och som sagt – effektfullt.

I dessa OS-tider då sporten går i annan kanal måste ju SVT ta tillbaka lite av den andelen. Vartför inte skapa en Sotji-musikal? X antal dansare i guldiga kroppsstrumpor dansar runt dels på scenen samt på pucken som görs om till både isbana att åka skridskor på samt någn slags vinter-brottningsring. allt gick så snabbt att det var i Sean Banans nummer förra året. Det vill säga efter 1/3 av showen var man lost. Höll korpgluggarna öppna!

Kika också på hela den totalt egentligen omöjliga raden av olyckor runt hela Göteborg som cirka 1,5 minut eller så senare gör att Anders får resultatet inrullat på en städvagn. Att allt det skulle ske i verkligheten vore ungefär lika stor som att vinna en miljard eller något sådant.

Till slut gick, efter att Alice Babs som nyligen avlidit förstås hedrats, Cajsastinas visa samt Shirley Clamps ballad till finalen medan Outtriger och Oscar Zia lottades till andra chansen. Ett rseultat som troligen kommer se lite annorlunda ut imorgon kväll.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *