Höstigt och vacker dans men lite svagt av Janet

Janet Leon går tillbaka till hösten. I bakgrunden ses en skog med fallande lönnlöv. Bakom Janet mitt på scenen står en parkbänk som ett dansande par, husdansarna Patrik Riber och Carin Mårtensson. Det är rejält snygg dans där de rör sig över större delen av bakre scenen. Många snygga lyft är det.

Janet står mitt på scenen och sjunger med inte alltför stora rörelser, men hon för sig till musiken genom att föärstärka sången med armrörelser och höftgung där hela kroppen följer med.

Ljussättningnen går i vitt och rött. Janet ska ha prolem med rösten vilket inte märks så jättemycket just detta rep och låten är fin men känns svag. I kombination med den höstiga känslan och dansen där husdansarna i sluttonerna skiljs åt olika håll efter att dansaren Patrik stött bort sin partner blir det lite ledsam ton över det hela.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *