Kortisar med Leon och Bengtzing

Janet Leon

Det var i höstas som Janet fick höra Hollow genom skivbolaget och kände att hon verkligen ville göra den.– Det är en helt annan sida av mig som jag inte visat tidigare och det är sjukt kul att få göra det. Vad skiljer Hollow från din heartstrings från förra året? – Det är en väldigt känslosam låt, en mycket mer genuin låt. Så det är en mycket mer personlig låt, mer än en show. För att ta sig vidare ikväll ska hon bara köra det hon gör och sen hoppas på att tittarna tycker om det. – Jag kommer göra mitt bästa, konstaterar hon. Hon är lite rädd för att rösten ej ska hålla men påpekar att man alltid är det. – I och med att jag, ofta så har jag låtar som är väldigt sångbaserade så absolut är jag det men man får bara själv hoppas att det blir bra. Ikväll vill hon att  folk ska fångas och nämner att många kan relatera till det så hon hoppas att många kommer att bli berörda av sången i detta startfält där det finns många bra artister.

Linda Bengtzing som ha tagit över stans finaste hus, enligt henne själv, denna veckan stortrivs, även på arenan förstås. Om genrepet hade hon bara en sak att säga. – Fantastiskt! Hur var reaktionen? Man hör ju inte när man har de här i öronen säger hon sen och pekar på sina in-ears samt är väldigt nyfiken på vilken respons som publiken hade gett. Hela veckan har det talats en del om hennes energi. Och hon har fortfarande mer kvar att ge. – alltså om de skulle säga åt mig nu att ”du få gå upp och göra det här en gång till om en timme” typ, då kommer den ju. Det är när låten sätts igång som det kommer. Hon känner sig lugn över showen ska ska framföras och känner inte att det finns några fällor. – Det funkar jättebra! Det ska vara om jag får magsjuka, säger hon.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *