En enkel sång svår för Ellinore att bära upp själv

Ellinore Holmer avslutar dagens repetitioner, och det utan scenkläder. Nu fokuserar de förmodligen på låten och framförandet idag eftersom det är tre dagar kvar till andra chansen men det faktum att hon bara står där i byxor och svart blus vid mikrofonstativet gör att numret ser fattigt ut. Det lär bli betydligt snyggare på lördag då hennes finstämda låt ”En himmelsk sång” är av den sköra typen att den kräver ett bra iögonfallande nummer för att klara sig bra. Den vibben kände jag inte idag. Imorgon kommer ett genrep inför publik i en utsåld arena och då kan det bli något helt annat. Ellinore som knappt rör sig på scenen klarar annars inte att bära upp låten själv.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *