Stenmarck provar olika varianter, med nya scenkläder

Marin Stenmarck går upp med silverjacka och hatt samt en röd tygbit instucken i hans högra bakficka. Frånsett kläderna och det röda tyget är numret som sist. Av någon okänd anledning, som jag inte finner särskilt effekfullt egentligen för numret, så kastar han ganska tidigt bort det. En stund senare far hatten. Roligt tänkt med att använda tygstycken på ljusriggen och de ger förvissa viss effekt i rutan men kommer det att ge honom en puff framåt eller bakåt? Till andra genomsjugningen åkte hatten av redan innan start men är tillbaka till den tredje och sista gången. Stenmarck provar uppenbarligen olika vaianter inför lördagen.

Skulle personligen vilja se mer av hans glittriga tröja under jackan. Sången hans sitter däremot och det låter inte som att han håller igen så mycket på rösten.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *