Eventuellt risk för mindre kaos när Zia säljer 100 teamtröjor

Mitt i andra chansen finns det fler artister som förbereder sig för sina förhoppningsvis fortsatta framgångssagor i årets festival. En av de är Oscar Zia som redan är klar till final. Ni minns kanske hans dansares collegetröjor med Oscar i tryck på framsidan och text på ryggen. Nu har de lyckats få fram 100 sådana tröjor till försäljning. Kruxet är bara att de endast säljs på torget i Solna centrum nästa fredag. Hans fans har delade tankar om detta och på kommentarerna att läsa på hans facebooksidan önskar många hellre att tröjorna ska säljas på internet så att de som inte är förhindrade av till exempel skola eller bor i en annan del av landet också ska kunna ta del av dessa. Det känns lite som att det riskerar att bli mindre kaos i samband med denna försäljning, särskilt om det blir många som letar sig dit. Framför allt risk för köbildning.

Två av dansarna med Oscar Zias teamtröja på sig under ett av repen.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *