Outtrigger gillar starkt rockgreppet i andra chansen

Outtrigger från repet i Göteborg.

Grabbarna John Löfgren, Simon Peyron, Timmy Andersson, Joakim Agnemyr och Adam Axelsson utgör som kanske bekant numera, bandet Outtrigger. De tog sig till andra chansen via Göteborg ch har använt denna tid på varierat sätt. Allt ifrån att kurera sig från sjukdom till att ringa varandra och finna energi i att gå under jorden lite och få krama om mamma. Det sistnämnda gjorde bland annat Joakim.Vid samtalet i green room efter torsdagsrepet konstaterar de ändå att det är guld att vara tillbaka.
– Vi har nog längtat allihopa. Det har vi definitivt gjort men när man är i den här bubblan, man behöver lite tid för att ladda om oavsett, konstaterar de.

Tre rockband i andra chansen.
Här i Lidköping består nästan halva startfältet av rockband. Det är State of drama, Ammotrack och så Outtrigger då.
– Det är helt underbart. Jag kan bara säga varsågod svenska folket här får ni lite rock, konstaterar en av killarna med ett skratt.

De tycker det är kul och härligt att det faktiskt är så mycket rock i andra chansen.
– Man får ändå skilja på oss. Vi skiljer oss väldigt mycket i rockgenren så det är inte så att de klumpat ihop oss och vi låter exakt likadant, definitivt inte! Det finns absolut utrymme för alla med olika fanbase. Det är jättekul att de börjar med rock och avslutar med rock. Det har aldrig hänt förut, säger de.

Positivt gensvar efter deltävlingen
Bandet har för några dagar sedan släppt en ep och fått positiva svar på det.
– Absolut. Det ä folk som nu kan lyssna på låten och sådär, och de tycker att vi har gjort bra ifrån oss.

Bättre och tryggare
Vad de tror om lördagen var killarna inte så jättepigga på att gå in på och hade egentligen inget svar på detta.
– Alltså vi känner bara att numret bli bättre av att inte titta på det, men det känns som att det sitter nu. Det blir bättre för varje gång och vi blir tryggare att vara på scen för varje gång.

De hoppas på och vill jättegärna få vara med igen, vilket kräver en finalbiljett på lördag för att få fortsätta detta året i mellobubblan. Killarna ser heller inget större hot i någon av de sju övriga låtarna.
– Jag tycker att alla har riktigt värdiga låtar så det är roligt att möta. Det är riktigt bra låtar alla åtta, kommer svaret diplomatiskt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *