Emil i State of drama hoppas på två band till final

State of drama har haft en vecka borta från själva turnén och därmed tagit vad de kallar för en ”rock ’n’ roll”-vila. Det innebar att de har softat och passat på att vila men ändå lyckats peta in grammisgalan mitt i alltihopa.
– Vi kan ej vara ifrån varandra för länge.

Det som sammantaget är nytt i deras nummer sedan deltävlingen är att Emil tagit på sig en vit tröja och att de ändrat från lila ljus till blått för en popigare ton. Sen har vi konfettin som Emil berättar närmare om.
– Jag känner såhär, en av mina stora förebilder så att säga livemässigt, just ljusmässigt o framträdande är coldplay och det är liksom vår inspirationskälla. Det blir speciellt med konfetti då blir det en väldig winner-feeling som vi vill nå med den här låten.

Mycket men olika rock
Även State of drama visar på att det är tre olika typer av rockiga låta som tävlar mot varandra och pekar tydligt ut skillnaden.
– Skillnaden på oss är att de kör hårdrock i två olika tappningar. Vi kör hårdpop så vi skiljer oss väldigt mycket. Enda likheten är att vi är fem killar på scenen.

De känns riktigt taggade på att vinna och Emil är inte sen att utlova en höjdarkväll om de vinner.
– Det hade varit skitkul om vi och ett band till går vidare för då lovar vi er att det kommer bli en jävligt bra efterfest. Bland annat nämner Emil att han tänker förvandla sig till en mumie och dansa loss.
Sedan tar han klivet längre.
– Vi säger såhär, skulle vi gå vidare till final så kommer John få tatuera in maskerna på min stjärt.
John intill vaknar till.
– Va?!?

Hur det kommer gå för State of drama återstår att se men de har starkt motstånd och chansen att gå vidare är 25%. Än så länge.. Tar de sig till en duell ökar chansen till 50%.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *