Tiffanys metalldetektor ger utslag på Linus i green room

Nu kommer Tiffany ut, alias Anders Janson. Han är vök kanske inte snyggast i guldglittrig klänning, men går gärna med på tjejkväll hemma hos Nour. Det vore spännade att se. På väg nedför handikapprampen springer han på en ung person och fortsätter till en mamma med dotter i knät för att prata med de ett tag. Därefter bär det ner till green room för att ta en selfie med Stenmarck, kolla metall på Linus, och får utslag hos maskinen även när ”maskinen” rörs nedåt. Vad som nu skulle ge utslag där? Därefter vidare till Helena Paparizou för lite chitt chat. Skämten var något förändrade och kändes inte lika roliga idag men det kan också bero på att just vi har sett detta en gång förut.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *