Finalisten Paparizou hade målet inställt på pressen under efterfesten

Det brukar ta ett tag innan finalisterna anländer till festen. Därför var det väldigt förvånande och snabb ryck när Linus Svenning ganska snart visade sig. Han började med att få en öppnad champagneflaska i handen för att hälla upp i glas. Något besvikna skaran av olika media fick snart vad vi ville ha ändå, när en andra flaska sattes i Linus händer och han sa bestämt att denna ska skakas. Instruktioner kom då vart sångaren skulle sikta och efter en kort stund kom så en kaskaden av flaskans fina innehåll utsprutande och blötte ned även stolarna rejält. Värdar fick så snart skålandet var över komma till undsättning för att torka stolarna åt Linus och hans gäng.

Helena Paparizou väntade lite längre på att dyka upp men när hon väl gjorde det blev det först poserande med blommor och därefter eskort till sitt bord där hennes flaskor väntade. Helena hade sitt mål klart för sig, hon tog ena flaskan och skakade den lite. Därefter vände hon flaskan med resterande innehåll upp och ned över Aftonbladets reporter så att han blev genomblöt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *