Ace avslutade repet något missnöjd

Ace Wilder näst ut repar i mysbyxor och ärmlös vit top medan dansarna har träningskläder på sig. I övrigt ser allt ganska bekant ut. Ace visar glädje där uppe under sitt framförande men även en stor dos fokusering. Mellan genomnsjungningarna går dock koreografen Mari upp och pekar ut olika kameravinklar varav en steadycam som ska komma från ett håll. Däremellan ser hon avslappnad ut och står stundtals med handen i fickan.

Bra sång av henne och dansen hos både henne och dansarna som får ett lättare träningspass som bonus ser bra ut. Tycker dock att något fattas och att numret ser lite trist ut. Med myskläder på sig blir det inte särskilt effektfullt och man saknar de där färgglada kläderna som piffar ut looken på numret och på Ace förstås.

Sista genomsjuingningen händer något som gör att Ace ger ifrån sig ett ”wooo” och sedan börjar skratta under tidne hon sjungande tar sig förbi en av dansarna. Ace är uppenbarligen inte helt nöjd då hon får fram ett”crap!” på vägen av scenen. Vad det än var som hände så var det åtminstone inget stort misstag för jag hann inte se vad.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *