Antons hårchock – det går lika bra med kolsyrerök

Antons och vårt sista rep för året blev till en härlig skrattfest. Allt gick enligt planerna för Anton – fram tills han skulle fånga mikrofonen och gav tecken till killen under scengolvet. Micken far upp. Likaså kolsyrerökpelaren som visar sig vara mer effektivt än hårmousse. På kort tid får Anton en helt ny frisyr utan att veta om det. Men alla andra i arenan ser det. Dansarna lyckas hålla sig för skratt, fram tills sista tonen dött ut. Däremot hörs det skratt från parkett och kameror åker upp. Anton fortsätter sjunga och får veta först efteråt av en gapskrattande dansare vad som skett. När reprisen visas på storbildsskärmarna brister alla ut i skratt.

– Det bjussar jag på! Säger Anton och går av scenen.

Priset för årets hårchock går till Anton Ewald!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *