Helena Paparizou – tjejen i guldbyxorna

Helena Paparizou har slagit på stort nu när det är final och allting. Hennes låt heter som bekant ”Survivor”, vilket hon gör allt för göra. Idag har hon dragit på sig guldbyxor á la Alcazar samt en svart-guld-randig skjorta med skärp som framhäver midjan. Detta gillas av flertalet här framför scenen. De sju spotarna i ljusriggen bakom Helena finns kvar liksom fläkten.

Hon har den klart starkaste rösten hittills, dessutom tonsäker. Det var snudd på gåshud när hon sjöng igenom den första gången. Har tittat en del på stobildsskärmnarna här och flera av de bilderna ser helt awesome ut. Fast hon verkar inte vara helt kompis med kläderna än och fixar smått med dessa mellan genomsjungningarna.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *