Linus tvingas göra om sitt nummer på grund av ändrad catwalk

Linus Svenning som nu är med för tredje veckan tillika den andra på rad, skulle som catwalken nu är byggd behöva verkligen springa för att hinna upp i tid med tanke på att den är både förlängd och annorlunda dragen. Så kan det förstås inte vara så hans gång har gjorts om. Nu börjar Linus på mitten av första catwalken för att sedan stanna på pucken, dock inte alls särskilt länge. Därefter börjar han sjungande gången ner till mittgången mellan stolsraderna. Det är först därifrån som hans nummer ser ut exakt som sist, inklusive avklädningen av jackan.

Under första genomsjungningen höll han igen väldigt mycket men tar sen i mer. Efter tredje gången börjar man få mer samma känsla som i Lidköping när han tog en av finalbiljetterna.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *