Ace Wilder svettades i green room ”Det var väldigt pirrigt”

Ace Wilder låg sju poäng före Sanna Nielsen efter det att jurygrupperna sagt sitt, med hela fem tolvpoängare mot Sanna Nielsens enda. Efter en spännande omröstning stod det det till slut mellan henne och just Sanna. Nu fick Sanna Nielsen 122 poäng av svenska folket mot Aces 113 och därmed sprang veteranen om den debutanten och fältets andra favorit med ynka två poäng.

Hur var det att sitta i green room och ligga före Sanna Nielsen med 9 poäng?
– Det var väldigt pirrigt kan jag säga. Jag svettades mer här än vad jag gjorde på scen.

Kände du dig säker eller osäker på hur resultatet skulle bli?
– Jag var ganska säker, ja jag var det. För jag tycker Sanna har en helt underbar låt. Hon är en stark artist och jag kände det på mig.

Tror du kameramissarna i fredags gjorde att du tappade vinsten?
– Hmmm… Ja kanske det, jag vet inte. Jag har inte fokuserat så mycket på det nu. Jag ville bara köra järnet.

Får man se dig igen i Melodifestivalen?
– Ja kanske det. Man vet aldrig, säger Ace med hemlighet i tonen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *