Bronsplacerade Alcazar: ”Hon har en röst som bara skär genom märg och ben”

Alcazar tog tredjeplatsen 2014 års Melodifestival och var ganska nöjda över sin placering. Trots missad finalplats och över 100 poäng efter segraren.
– Ja men det var ju bra. Vi behövde lite brons helt enkelt säger de och visar på Tessa samt Linas glittrade därkter i guld och silver.
– Vi är så nöjda med vårat framträdande, vårat nummer, Det har varit så roligt hela den här resan, riktigt fantastiskt.

Hur gick känslorna och tankarna när ni var tre kvar som inte hade fått poäng?
Vad ska man säga? Det var ju nerv… vad heter det, nerve-wracking bara sitta här såklart och lyssna på alla röster. Svaret kommer direkt från Lina eller Tess och med betoning på nerve-wracking. Hon fortsätter.
– Men…! När man inser att Sanna vunnit blir man, vi blev så glada för hon är så värd den här. Hon är en fantastiskt fin person och har en röst som bara skär genom märg och ben. Vi är så glada för henne.
Jag märker att telefonen vibrerar. Får ni mycket sms av vänner o bekanta?
– Jag har inte sett min mobil på ett tag för den har ju vart på ring-ring-ring-centralen höll jag på att säga, medan man suttit här, konstaterat Andreas med ett litet skratt.
samma här, inflikar Lina.
Så att jag hoppas det, fortsätter Andreas.

Ni kom nu inte ända fram för Köpenhamns-biljetten men hur ska ni fira tredjeplatsen?
– Oj, gud vad vi ska fira! Vi är så sjukt glada för vi fick tredje bästa poängen av juryn och folket. Det är, vi är skitglada.
Andreas fyller i att de ska äta vad som helst imorgon och ej kommer komma i just dessa scenkläder igen, att de kommer vara ett minne blott. Hur det än blir med den saken så har de ju beviset i Sanna Nielsen på att envishet mycket väl kan löna sig, så med ett deltagande till i festivalen eller dyligt borde de kunna vinna till slut för sjunde gången gillt. Eventuellt.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *