Godmorgon, följ med till Friends arena & The grand finale!

Det börjar bli dags att dra sig till Friends arena, för sista gången. Ikväll gäller det och så ska det avgöras vem eller vilka som får representera oss i Eurovison Song Contest i Köpenhamn i maj. På andra sidan Öresundsbron?Blir det Alcazar som tar discon till ESC eller den tidigare ESC-vinnaren Helena Paparizou som den här gången ska få tävla för sitt nordiska hemland? Kanske tar Ace Wilder en härlig skräll och låter sina låtskrivare få åka över Öresundsbron och åtminstone få lämna Sveriges gränser för att tävla i ESC utomlands? Kanske Anton Ewald? Vi får helt enkelt tugga ner våra naglar i några timmar men det gör väl inget, naglar växer ut igen och den som väntar på något gott… 😉

Det kommer också komma ut några till intervjuer under förmiddagen så fortsätt följ med så ni inte missar något.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *