Melodifestivalen en skjuts framåt för Wilder vars missar igår kan kosta segern

Ace Wilder som gick direkt till finalen från den tredje deltävlingen är tillbaka på Melodifestivalscenen i väntan på att det skulle bli fulltaligt finalfält. Hon har fått tänk starta om och börja fokusera på tävlingen igen. När hon inte varit så uppe i tävlingen har det hunnits med en del tid i studion där hon skrivit nya låtar som förhoppningsvis ska bli till en ny skiva snart.
– Vi får se det är det jag jobbar på, säger hon.

Hennes debut i festivalen har varit jätterolig och full av händelser.
– Det så mycket nytt som hänt. Många människor som jag träffat, så mycket saker jag lärt mig. Det har vart en väldigt rolig och spännande resa.
Exempel på vad hon har fått lära sig under dessa veckor är kameravinklar som hon påpekar är viktiga saker, att repa fullt ut samt hur man underhåller sig backstage. Det där med kameravinklarna satt inte till hundra procent igår när jurygrupperna skulle sätta poäng vilket skulle kunna fälla hennes vinstchanser nu när hon flugit upp från okänd debutant till favorit.

deltagandet har verkligen gett Ace en skjuts framåt i sin karriär som artist, vilket hon är väldigt nöjd och glad över.
– Det var det jag ville få ut av det här också att vara med i Melodifestivalen, att visa vilken jag är som artist.

Publicerat av

Diana Wikström

En kommentar till “Melodifestivalen en skjuts framåt för Wilder vars missar igår kan kosta segern”

 1. jag tycker om Ace Wilder så mycket känns nästan att man är älskad i henne det känns så.
  Och vad är melodifestivalen utan Ace Wilder.
  Melodifestivalen kan inte finnas om inte Ace finns.
  Men Ace Wilder finns ju så melodifestivalen gör Ace Wilder till en stor kändis.
  Om jag skulle avgöra vilken låt som ska till Köpenhamn då skulle jag säga Ace Wilder.
  Jag tycker att hon passar där tycker jag.
  Men det gör inget om Ace kom tvåa det är också bra.
  Så vi får se om Ace Wilder vill åka till Eurovision Song contest 2015.
  Det skulle vara häftigt.
  När jag Såg Ace Wilder låt Busy Doin’ Nothin
  Den låten skulle Sverige ha tycker jag.
  Jag har haft Amy Diamond som Idol så länge.
  Men när jag såg Ace Wilder för första gången då fick jag en känsla att jag vill byta Idol och då valde jag Ace Wilder istället som min fan och Idol.
  Så vi får se om Ace Wilder kommer tillbaka till Melodifestivalen och Eurovision Song Contest 2015.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *