Segrarsugen Ewald bjuder gärna på sig

Anton Ewald var en av de sista direktfinalisterna. Tillsammans med Alcazar gick han till Friends arena från Öviks deltävling. Han har därför haft en vecka på sig att ladda upp. Denna har utnyttjats till först vila och därefter förberedelser inför denna vecka.
– Jag bara tog det lugnt den veckan. Jag struntade i dieten, käkade pizza i tre dagar och låg hemma och bara kopplade av, fokuserade.

Därefter har han förstås tränat på låten, på sitt nummer samt hunnit med att besöka gymmet. Anton tycker det är jättekul att komma till Friends arena nu.
– Det är en stor arena och det är ballt.

Hårmousse eller kolsyrerök?
Den sköna sångaren funderar en väldigt kort stund och ger ett oväntat svar.
– Jag föredrar nog kolsyrerök faktiskt. Just för att det är kul, det är roligt, alltså jag bjussar gärna på att bli ett penntroll.

Han avslöjar också att kolsyreröken har ytterligare en rolig effekt.
– Det gör skitont i fötterna av kolsyrerök. Det är som nån biter mig i tårna, det är skitroligt.
Exakta känslan av hur det känns att bli biten i tårna av kolsyreröken dras med ett målande ”ouff, oj… Shit! just det…” Anton verkar trivas hur bra som helst just här i detta nu och känns nästan som ett barn på julafton.

Är det lika kul att sjunga inför publik?
– Ja. Det är roligare sjunga inför publik, mycket roligare. Det alltid en speciell känsla.

Kommer du att vinna?
– Ja, jag hoppas på det. Det vet man aldrig men jag hoppas verkligen på det. Det här är en tävling, man vet aldrig. I tävlingar vill man ju oftast att det ska gå så bra som möjligt så ja, jag hoppas på att vinna.

Vad gör du om du vinner?
– Då festar jag hela natten.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *