Semifinal två betydligt spretigare med många bottennapp och få toppar

Vi är mitt i den andra semifinalen och jag kan konstatera att det var betydligt fler bottennapp och få toppar samt extremt spretigt i denna semi jämfört med tisdagens. Har faktiskt svårt att se så jättemånga här som skulle kunna vara ett hot mot Sanna. Nu har jag inte följt länderna slaviskt men Österrikes ”skäggiga damen” Conchita kan sjunga och är väldigt omtalad. Rumänien hade ett jäkligt snyggt nummer och väldigt vacker låt. Irland skulle mycket väl också kunna vara högt upp och slåss om poäng. sen finns det ytterligare någa få bra som Slovenien och Finland.

Inledningsvis var det mest sömnpiller, creepy bidrag och något där man nästan kunnat undra vad som egentligen fanns i glaset man just druckit ur.

Jag tippar dessa länder går till final idag:
Malta, Finland, Irland, Vitryssland, Rumänien, Österrike, Slovenien och ytterligare tre länder som jag inte hunnit plocka ut men antagligen följer några av de mystiska bidragen med till finalen. Norge är osäkert, kan bli finalist lika väl som missa finalen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *