Sanna orsakade mindre folksamling på Arlanda vid hemkomst

Sanna landar på Arlanda efter sin tredjeplats i ESC.

Inte ens ett dygn efter ESC-finalen landade en lycklig sanna Nielsen med team på Arlanda under söndagsförmiddagen. cirka en halvtimme efter att hennes plan landat började flera bekanta ansikten såsom exempelvis koreografen Tine Matulessy att komma ut med sina väskor på bagagevagnar. Till slut hittade även Sanna Nielsen ut till ankomsthallen där en mindre folksamling av dels media, dels fans samt nyfikna välkomnade ESC-trean hem. Sanna fick både kramar och gratulationer samt fick svara på frågor. Hon tycktes trivas ypperligt med uppståndelsen som blev i ankomsthallen men leddes vidare mot flygplatsens utgång efter ungefär 10-15 min.

På torsdag kan den som vill och befinner sig i huvudstaden gå till Gröna Lund där Sanna har konsert på stora scenen med start klockan 20.00.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *