Idas sommarvisa Ace koppling till Sverige

Ace Wilder som i våras låg hack i häl på Sanna Nielsen i Melodifestivalsfinalen är en av årets allsångsdebutanter. Hon kan konstatera att det blir mycket debuter för henne i år vilket hon snarare njuter av.
– Jag tror att jag kommer titta tillbaka på den här tiden och bara…shit vad mycket man hann med.

Allt som hon än så länge hunnit med benämns som ”så sjukt nytt o roligt”. I samma program som sin medverkan, premiärprogrammet den 24 juni, gästar även Malena Ernman och Loa Falkman som sammanlagt varit med i allsången närmare 10 gånger. Råd från de välkomnas. Ace säger att hon har väldigt mycket att lära av de.

Den allsång som Ace älskar och alltid sjunger är Idas sommarvisa då hennes mamma spelade den under åren i USA.
– Det är min koppling till Sverige, förklarar hon.

Hon får också svara på om det är något hon tycker gör allsången speciell och vad det i så fall skulle vara. Svaret kommer ganska snabbt.
– Det som är så speciellt är att alla är så kärleksfulla och alla sjunger med och alla älskar det här. Det är det som är fint. Därför vill man vara med.

Under sommaren kommer hon att vara ”busy” med att fara runt i landet och stå mycket på scen bland annat alltså Sollidenscenen för att sjunga allsång med svenska folket, samt befinna sig i studion för att fortsätta jobba på skiva.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *