Panetoz är inte rädd för regn under allsången

Panetoz är grabbarna som trots att de bara varit med en gång tidigare i Allsång på Skansen känner sig som på hemmaplan. Det är för de roligt att vara tillbaka och de ser chansen att kunna forma, spela och bara leverera. Att kunna lyfta showen och hela programmet helt enkelt. Även dans utlovas. Hade man kunnat förvänta sig annat från dessa killar?
– Inte pausa, bara dansa. Det är det som är målet. Senast stod alla upp och det är inte ofta de gör det så målet är att ja, lyfta de ännu mer.

Någon dans för att hålla regnet borta har de däremot inte och kommer inte använda sig av heller, trots att det regnade sist de var med.
– Alltså efter solsken kommer värsta regnet. Det är inget hinder, vi bara glider genom stormen, svarar de käckt.
– Vi vill inte ha regnet borta. Det spelar ingen roll för det är där vi dansar, mitt i regnet. Hagel, tornado, vad du vill.

Fråga Panetoz vilken som är bästa allsången och det komme inte en utan flera låttitlar. Efter bara en eller två låttitlar börjar de dessutom köra ett allsångsmedley a capella på plats. Kanske det till och med kan komma ett medley med de i progammet sedan. Det går åtminstone inte att uteslutas. Några av låtarna som nämns är ”Oboy” med Peps Persson, ”Stockholm i mitt hjärta” och ”Gå och fiska”
– Det är de klassiska liksom, Sommaren är kort och alla de där låtarna. Alla kan sjunga med de.

Det de tycker är speciellt med Allsång på Skansen är att det är sommarens stora händelse med alla samlade framför tv:n som ser diverse artister uppträda.
– Det är en av de bästa underhållningarna under sommaren. Sen är det också upplevlesen att träffa alla artister och alla trevliga artister som ej varit med förut som vi varit nu.

Därefter kommer en plötslig och oväntad diskussion huruvida killarna kan kalla sig veteraner än. Det blir något tveksamt svar från en av de till en början.
– Kanske om några år, koms det fram till.

De är uppenbarligen sugna på att fortsatta besök för allsångspubliken några år framöver. Men första stoppet på den resan är tisdagen den 29 juli i år då de står där på Sollidenscenen framför allsångspubliken.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *